fredag 30. juli 2010

Vi som egentlig vant slaget

Nok en spelsesong er over, noen er helt bitt av basillen, andre en mer undrende til fenomenet. Krevende dirigent, fine medmusikere og god stemning gjør at mange av oss nå har spilt 28 spel, og flere blir det nok.
De store diskusjonene uteble i år, da regissøren har tatt all kritikk av forgjengeren til etterretning og gitt folket det de vil ha. Så får vi tro at han tør å utfordre den gemene hop litt mer neste år. Folket har "fått spelet tilbake", og da får vi tro de er klare til å utfordres en smule.

I avisene står det at troen vant årets spel, men sannheten er at det var vi tvilerne under scenen som vant. Taktikken er som vi her ser en avventende strategilegging, for vi går intensivt til angrep.


Sangsolister, kor og orkester trakk visstnok 1030 publikummere til borggården mandag kveld. Enorm stemning helt fra første entré til ekstranummeret. For oss i orkesteret er dette stiklestaddagenes høydepunkt, men det ser ikke ut som journalisten har fått med seg det, ikke at Randi Stene var den virkelige stjerna her heller....Søndagkveld var en lattermild dametrio på gammeljazzkonsert etter slaget, og jammen ble vi ikke plassert på feltet "Damelatter". Beføling av denne blomsten utløste medførte at plasseringen var helt riktig :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar